vineri, 17 februarie 2012

Sony Ericsson obtine trofee cu patru telefoane in cadrul IF Design Awards 2012

Sony Ericsson obține trofee în cadrul IF Design Awards 2012 cu Xperia active, Xperia ray, Mix Walkman și Xperia mini pro
Sony Ericsson (in curand va fi doar Sony) se lauda cu patru trofee obtinute in cadrul IF Design Awards 2012 care este desfasurat in Germania.
Criteriile care au fost luate in seama de juriul IF Design Awards:
*impact asupra mediului;
*materiale folosite;
*calitatea design-ului si a finisajului;
*functionalitatea telefonului.

1.Trofeul de aur pentru telefonul Sony Ericsson Xperia Active apreciat pentru: vizibilitate foarte buna in lumina soarelui, ecranul rezistent la zgarieturi dar si pentru o buna manevrabilitate atunci cand acest dispozitiv este umed.

Felicitări celor de la Sony Ericsson pentru primul trofeu de aur la premiile IF. Xperia active este un telefon performant, cu un design elegant, alegerea perfectă pentru pasionaţii de sport. Fiind rezistent la apă şi la zgârieturi, Xperia active este un produs deosebit – o combinaţie unică între funcţionalitate şi eleganţă”, a declarat  Ralph Wiegmann, Managing Director  al iF International Forum Design GmbH din Hanovra. 


2.Mix Walkman, Xperia Ray, Xperia Mini pentru design

Mix Walkman este facut in special pentru cei care vor sa asculte muzica si mizeaza pe combinatia dintre liniile simple si precise.

Xperia Ray are o putere mare de procesare in raport cu dimensiunea ecranului, dar mai iese in evidenta cu rama de aluminiu si formele compacte.


Xperia Mini Pro este adresat tinerilor si are o tastatura full qwerty si ecranul touch de foarte buna calitate.

Design-ul a fost întotdeauna un reper pentru felul în care abordăm inovaţia şi vrem să ducem mai departe această performanţă printr-o nouă filosofie de design, care se regăseşte în portofoliul de produse din 2012”, a declarat Jeanna Kimbré, Director of Creative Product Design Sony Ericsson.
Mix walkman


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu