miercuri, 11 aprilie 2012

Microsoft "scapa" de Windows XP

In 2014 Office 2003 si Windows XP nu vor mai avea suport din partea Microsoft, adica mai bine spus utilizatorii vor putea in continuare sa foloseasca sistemul, dar nu vor mai beneficia de update de securitate sau de compatibilitate. Microsoft vrea sa ingroape prin acesta masura cel mai bun si mai popular sistem de operare dezvoltat pe platforma Windows. Microsoft a mai anuntat ca Windows Vista si Office 2007 vor mai beneficia de suport pana in aprilie 2007.
Intr-un comunicat de presa, Microsoft le cere clientilor sa migreze catre noile versiuni ale sistemului de operare Windows. Ceea ce face Microsoft nu este bine pentru utilizatori pentru ca nu toti isi vor permite sa cumpere Windows 7 sau Vista pentru ca sunt exagerat de scumpe, dar ce nu face compania pentru a castiga mai multi bani si sa-si vanda produsele. Acum se vor mira toti de ce este pirateria in "floare" sau de ce se pirateaza Windows 7 sau Vista apat de mult? raspunsul este foarte simplu, nu toti isi permit sa dea peste 1000 de lei pe Windows 7.

Microsoft renunta la un sistem de operare care este inca "pe val" dupa mai bine de 10 ani de existenta, Windows XP are o cota de piata pe calculatoarele personale de 46,52%, iar Windows 7 este in crestere si are o cota de piata de 36,99%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu