marți, 1 mai 2012

Stocare de fisiere online prin LG Cloud

Pe piata exista foarte multe servicii de stocare online, dar iata ca nici LG nu se lasa mai prejos si vin si ei cu un serviciu de stocare in cloud. O sa enumar cele mai cunoscute servicii care sunt si cele mai folosite: Google Drive, SkyDrive, Dropbox, iCloud, Box.com, cx.com, etc.
Ce este foarte interesant la acest serviucu de la LG este faptul ca fisierele vor fi accesibile si pentru un LG Smart TV, lucru pe care nu l-am mai vazut la alte servicii pana acum. Este foarte comod sa stai in canapea si sa vizionezi fotografiile pe un Smart TV, pecare le-ai facut cu smartphone-ul si le-ai incarcat in cloud.
Pentru inceput serviciul mai vine si cu un client pentru Windows care face un folder si tot ce punem in acel folder se sincronizeza online.
Din pacate serviciu ofera tot 5 GB(parca s-au vorbit toti) si nu se stie care este limita de spatiu per fisier incarcat pentru ca la toate serviciile de stocare in cloud exista o limita.
Daca detinem un smartphone LG sau un Smart TV LG spatiul creste pana la 50 GB, dar pentru o perioada scurtade numai 6 luni.
Acest serviciu de cloud de la LG functioneaza cu un smartphone LG minim Android 2.2, cu LG Smart TV, cu NetCast 2.0 sau 3.0. Pentru inceput aplicatia LG Cloud pentru Android este disponibila doar in Coreea de Sud, dar cu siguranta in curand va fi disponibila pentru toti.
Concurenta creste pe acest segment si asta nu poate decat sa ne bucure pentru ca acesta concuranta va duce la scaderea preturilor pe care le platim pentru spatiu suplimentar si la imbunatatirea serviciilor oferite.

Un comentariu:

  1. GRATIS si fara obligatii un cont PREMIUM pe Fastupload.ro!
    De ce nu scrii si despre www.Fastupload.ro?
    Despre Dropbox, Microsoft si Google au mai scris mai mult de 1000 oameni si toti au scris aceleasi si aceleasi informatii in loc sa promovati si serviciile romanesti.
    Prin Fastupload ai o multime de avantaje care nu le ai pe Dropbox si Google
    Scrie un Review despre Fastupload.ro si iti dau un cont SPATIU NELIMITAT cu un safe de 70GB.

    GRATIS SI NELIMITAT!

    Castigi:
    - spatiu nelimitat
    - viteza 1GBps daca ai e la ISP
    - Interfata in limba romana
    - O comunitatate de cateva zeci de mii utilizatori
    - Suport online si telefonic
    - Programel Fastuplaod
    - Cont FTP
    - Trimiti fisiere mari de pana la 10GB pe bucata :)

    da-mi un mail pe suport at fastupload punct ro

    RăspundețiȘtergere