joi, 23 august 2012

Cel mai "puternic" smartphone al momentului este produs de chinezi



Producatorul chinez de telefoane Xiaomi Tech a lansat un super smartphone in care regasim componente din cele mai ravnite telefoane ale momentului iPhone 4S si Samsung Galaxy S III. Noul model se numeste Xiaomi Mi-Two si pe langa specificatiile foarte bune va avea si un pret destul de mic.
Acest telefon are aceeasi camera de 8 MP de pe iPhone 4S, dar este echipat si cu un procesor cu patru nuclee precum Galaxy S III. Acest smartphone vine cu ultima versiune de Android 4.1 Jelly Bean.
Display-ul este un IPS de 4,3 inch ce are o rezolutie de 1280 x 720 si o densitate de 342 ppi, exact cum este pe Sony Xperia S.

Telefonul chinezesc vine cu un procesor quad-core Krait cu frecventa de 1,5 GHz, chipset APQ8064, 2 GB memorie RAM(destul de bine) si are o memorie interna de 16 GB, dar suporta si un card microSD.
Camera de pe acest dispozitiv este de 8 MP ce are o diafragma F/2.0 si o distanta focala de 26 mm, este aceeasi ca pe iPhone 4S. Cu acesta camera Xiaomi Mi-Two poate face inregistrari Full HD la 30 de cadre pe secunda. Acest smartphone mai are si o camera frontala de 2 MP.
Dimensiunile sunt de 126 x 62 x 10,2 mm, iar bateria este de 2000 mAh, insa optional putem lua una de 3000 mAh.
Are un super GPU Adreno 320.
Cel mai probabil acest smartphone va fi disponibil doar in China incepand cu luna octombrie, dar sunt sanse sa ajunga si pe magazine online ca de exemplu Amazon. Acesta este cel mai ieftin telefon quad-core, pretul lui fiind de doar 225 euro.
Este super tare acest telefon cred ca multi vor sa-l aiba speram sa ajunga si in Europa. Cred ca va avea un megasucces. Toate specificatiile acestui telefon sunt cele mai bune ale momentului este maximul tehnologiei existente daca pot spune asa.
Acesti chinezi au adunat cele mai bune componente de la display pana la baterie si le-au unit intr-un superb smartphone.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu