miercuri, 31 octombrie 2012

Samsung Galaxy S III a primit update la Android 4.1 Jelly Bean

Samsung a inceput procesul de actualizare al lui Galaxy S III la Android 4.1 Jelly Bean. Incepand de luni toti utizatorii pot crece la cea mai noua versiune a sistemului de operare Android.
Update-ul se face foarte usor nu este necesara conectarea smartphone-ului la un PC. In mod normal daca o sa conectam smartphone-ul la internet ar trebui sa fim notificati ca este disponibila o actualizare, daca nu se intampla acest lucru o sa cautam manual update-ul. Pentru acest lucru sunt necesari cativa pasi, ne ducem in SETTINGS->ABOUT DEVICE->SOFTWARE UPDATE->UPDATE si pe urma dam ok.
Software-ul are in jur de 282.67 MB si este bine sa-l descarcam printr-o retea Wi-Fi deoarece ocupa foarte mult si daca il descarcam prin datele mobile riscam sa ne trezim cu facturi foarte mari.
Dupa ce s-a terminat de descarcat, telefonul ne va intreba daca dorim sa aplicam update-ul acum si daca vom da ok, acest va incepe procesul de actualizare care va dura in jur de 5 minute, timp in care telefonul nu va putea fi utilizat.
Pana la sfarsitul anului Samsung va actualiza 15 dispozitive la noul sistem de operare: Galaxy Tab 2 7.0, Galaxy Tab 2 10.1, Galaxy Note 10.1, Galaxy S II, Galaxy Note, Galaxy Tab 7.0 Plus, Galaxy S Advance, Galaxy S II LTE, Galaxy Music, Galaxy Chat, Galaxy Ace 2, Galaxy Beam, Galaxy Ace Plus, Galaxy Mini II, Galaxy S DUOS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu