luni, 19 noiembrie 2012

Facebook si Yahoo vor sa faca un motor de cautare si sa opreasca dominatia Google

Facebook si Yahoo vor sa-si uneasca fortele pentru a crea un motor de cautare care sa concureze direct cu motorul de cautare de la Google. Dintr-o sursa anonima aflam ca Marissa Mayer(CEO Yahoo) si Sheryl Sandberg(COO Facebook) s-au intalnit pentru a discuta despre noul motor de cautare ce urmeaza sa-l realizeze.
Daca ne amintim si cei de la Microsoft au incercat sa opreasca dominatia motorului de cautare Google, realizand motorul de cautare Bing, dar sincer vorbind este un esec, nu stiu cati dintre voi ati auzit de el sau mai bine spus, cati au facut cautari pe Bing?
Sunt sigur ca daca cineva o sa fie curios sa acceseze Bing si sa caute ceva pe el sa vada cum se prezinta, va cauta cuvantul "Bing" tot pe Google si cu asta cred ca am spus tot.
Si acum sa va spun parerea personala, nu as schimba motorul de cautare Google din cateva motive:

  1. M-am obijnuit cu el si cu interfata lui;
  2. Este foarte rapid;
  3. Pe langa cautare pe web ofera si serviciu de mail, stocare in cloud, traducere, harti si sunt multe altele, daca ma apuc sa le scriu cred ca nu ma opresc prea curand.
Voi ce parere aveti? Ati schimba Google cu un alt motor de cautare? Mai folositi alt motor de cautare in afara de Google? Va astept pe rubrica de comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu