miercuri, 30 ianuarie 2013

Din februarie vom avea Vertu cu Android

La prima impresie credeam ca Nokia va produce nu telefon cu Android, dar Vertu nu mai apartine de Nokia deci numai au nici o legatura. Compania Vertu va lansa in februarie un telefon cu sistemul de operare Android. Specificatiile hardware nu se stiu dar ce se stie sigur este ca va fi un telefon pentru oamenii cu o foarte buna stare financiara pentru ca va costa in jur de 3000 de euro si va avea sticla de safir, metal prelucrat de mana si piele originala, din aceste materiale va fi facut acest telefon.
Seria de telefoane Vertu a fost popularizata de materialele sale pretioase, precum aur, platina, diamant, bambus si faptul ca toate marile vedete etalau un astfel de device.
Cei de la Vertu puteau sa ia in calcul si Windows Phone ca sistem de operare pe telefonul lor, dar se pare ca au ales Android-ul care ar prinde mai bine la fotbalisti, miliardari, actori, etc.
Sunt sigur ca acest telefon va fi axat mai mult pe materialele pretioase din care este facut decat pe partea specificatiilor hardware, dar sper sa aibe marcar Android 4.0 Ice Cream Sandwich, procesor de minim 1 GHz dual-core si un 1 GB de RAM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu