sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Evolio Tabby - tableta creata special pentru copii

Sambata Evolio a lansat in Romania prima tableta creata special pentru copii. Acesta tableta contine tot felul de aplicatii si joculete care ii ajuta pe cei mici sa-si dezvolte imaginatia si gandirea. Evolio s-a gandit ca acesta tableta ar putea fi scapata de cei mici, asa ca a facut-o rezistenta ra socuri si cazaturi. Evolio Tabby li se adreseaza copiilor intre 3 si 12 ani si a fost conceputa de Evolio si companiile producatoare de soft educational PitiClic si Kidsopia.
Pentru ca unii din cei mai pasionati utilizatori ai tabletelor pentru adulti sunt copiii, am luat decizia sa producem o tableta pentru copii. O tableta care ofera copiilor posibilitatea sa descopere povesti interactive, desene animate, aplicatii educative sau jocuri care stimuleaza inteligenta. Asa a aparut Tabby, o tableta 100% pentru copii!”, a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.
Specificatiile acestei tablete nu sta deloc rau: processor Cortex A13 de 1GHz, ecran de 7 inch cu rezolutie de 800 x 480 pixeli, 4 GB memorie interna + slot SD de pana la 32 GB, Android 4.0, Camera de 2 MP, Wi-Fi, mini-USB, jack de 3,5 mm, superta redarea clipurilor FullHD si are o baterie de 2800 mAh.
Tableta vine si cu un control parental care blochiaza accesul copiilor la continutul interzis varstei lor. Carcasa acestei tablete este construita dintr-un plastic cauciucat si silicon pentru a oferi protectie la lovituri.
Incepand cu 21 ianuarie tableta va fi disponibila la pretul de 449 de lei cu TVA inclus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu