miercuri, 30 ianuarie 2013

New Single: DJ Project si Adela Popescu - Vraja ta

DJ Project si Adela Popescu au lansat un nou single care este dedicat pentru ziua indragostitilor si se anunta a fi hitul primaverii, cel putin asa spun cei de la DJ Project, ramane de vazut daca va fi asa cum spun ei.
Piesa se chiama " Vraja ta".
”Vraja ta va fi hitul primaverii si nu spun doar eu asta, o spun toti cei care au ascultat-o pana acum si am foarte mare incredere in ea. Este o piesa foarte pozitiva si senzuala, mi se pare o melodie perfecta pentru Valentine’s Day” ,a declarat Adela Popescu.
“La fel ca orice alta melodie marca Dj Project si aceasta este un hit inca din fasa. De cand a fost scrisa prima idee. Dupa parerea noastra, dupa parerea oamenilor de studio care au participat la orchestratie, dupa parerea prietenilor care au ascultat-o - clar va fi un hit al acestei primaveri”, ne spune Dj Maxx.
“Noutatea pe care o aduce aceasta melodie sta si in mesajul pozitiv pe care il transmite. Vraja ta! Inca din titlu iti dai seama ca este vorba despre o poveste de dragoste frumoasa, in ton cu anotimpul care va urma, in ton cu ziua de Valentine’s Day”, a spus Dj Gino Manzotti.
Auditie placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu