miercuri, 23 ianuarie 2013

SMS Gratuit Romania - aplicatie pentru Android ce ne permite sa trimitem SMS-uri gratuit

De mai bine de o saptamana este disponibila in Google Play o aplicatie ce ne permite sa trimitem SMS-uri gratuite catre orice numar din retelele Vodafone, Orange, Cosmote, Digi. Bineinteles ca acesta aplicatie sa functioneze avem nevoie de un gadget cu sistem de operare Android si o conexiune de date (date mobile sau wi-fi).
SMS Gratuit Romania este disponibila exclusiv pentru Android. Aplicatia ne pune la dispozitie 130 de caractere nu 160 cat este in mod normal un SMS, iar restul de 30 de caractere sunt o reclama, trebuie sa castige si aplicatia ceva nu? In mod normal aceste aplicatii nu rezista prea mult, dar ramane de vazut daca aceasta aplicatie va rezista mai mult.
Bun acum o sa ve intrebati de ce as avea nevoie de o astfel de aplicatie cand eu am 3000, 4500 sau 10000 de SMS-uri? Raspunsul este simplu acele mii de SMS-uri sunt in reteaua voastra, asa ca puteti sa trimiteti SMS-uri nationale pentru ca aveti mai putine in jur de 100 sau poate unii nu au deloc, depinde ce extraoptiune aveti.
Mai este ceva de retinut, atunci cand trimiteti mesaje, nu apare numarul vostru de telefon asa ca nu uitati sa va semnati cand terminati mesajul de scris.
Aplicatia se poate descarca de aici.

Un comentariu: