luni, 4 februarie 2013

Allview lanseaza doua difuzoare cu Bluetooth S-Bass si S-Tube

Aceasta saptamana incepe cu un anunt din partea celor de la Allview, prezentand doua noi accesorii pentru tablete si telefoane. Este vorba despre S-Bass si S-Tube, sunt doua difuzoare cu Bluetooth care au un sunet mai clar si cu mult bass, fata de o tableta sau un telefon. Raza de actiune este de 10 metrii si sunt disponibile in diferite culori.

S-Bass vine in pachet cu nu cablu care se conecteaza la dispozitivele ce nu au bluetooth, cantareste 234 de grame, dispune de o functie de handsfree, adica putem prelua apeluri in timp ce ascultam muzica la acest difuzor fara a mai pune telefonul la ureche. Acest model este disponibil pe gri, rosu si alb sidef. Are o putere de 2 W si costa 149 de lei.

S-Tube are un aspect interesant si vine cu un suport unde putem sa punem tableta, vine si el cu un cablu in pachet pentru atasarea altor dispozitive fara bluetooth. Este disponibil pe argintiu, rosu, alb perlat si crom. Costa 229 de lei si are o putere de 2x2 W.
Sunt curios cat de mult va tine bateria si daca ma intrebati pe mine sunt destul de scumpe, eu am acasa un x-mini(i-am facut si o prezentare video) pe care am dat 90 de lei si nu cred ca aceste produse de la Allview se vor auzi mai bine decat acel X-mini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu