luni, 11 februarie 2013

New Single: Horia Brenciu & Julie Mayaya - Kiss on My Lips


Horia Brenciu a lansat un nou single alaturi de castigatoarea editiei cu numarul doi a concursului Vocea Romaniei, Julie Mayaya, noul single se chiama "Kiss on My Lips" si  face parte de pe noul album la lui Horia.
"De mai bine de jumatate de an, mai am o fata. Ea se numește Julie si sunt tare mandru de ea. Colaborarea noastra nu este o intamplare. Inca inainte de a castiga trofeul "Vocea Romaniei" i-am spus ca vreau sa lucram impreuna. Ei bine, ne veți vedea pe amandoi in primavara asta in toate cele 15 concerte din tara, dar si in reprezentatiile de la Sala Palatului! Asadar, Kiss on My Lips este prima piesa impreuna cu Julie, dar in acelasi timp este si primul single de pe albumul 40!" a spus Brenciu.
"Traiesc intens visul vietii mele: un amalgam de emotii, o multitudine de lucruri frumoase in premiera pentru mine: colaborarea cu Horia, lansarea unei piese, turneul din martie, Sala Palatului… Daca in timpul concursului aveam ca si proba principala cantatul live, acum m-am confruntat cu o alta provocare: cantatul in studio. Rezultatul: "Kiss on my lips" este continuarea a ceea ce multi au crezut s-a terminat in decembrie, frumoasa echipa Horia Brenciu si Julie Mayaya… Abia astept să ne vedem la Sala Palatului si in cele 15 orașe din tara sa facem ce ne spune inima!" a zis Julie.
Auditie placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu