miercuri, 6 martie 2013

Allview lanseaza AX2 Frenzy - tableta ieftina cu 3G

Brasovenii de la Allview au lansat o noua tableta la CeBIT(targ de tehnologie ce are loc acum la Hanovra) AX2 Frenzy. Noua tableta sta foarte bine la punctul de conectivitate, dar are si lucruri  mai putin bune.
Am sa incep cu lucrurile care imi plac la acesta tableta: vine cu un procesor dual-core 1 GHz, 3G, GPS, bluetooth, Wi-Fi cu functie de hotspot prin Tethering, ar mai fi de adaugat si pretul de 599 RON si cam atat la lucrurile care imi plac la acesta tableta.
Continuam acum cu lucrurile pe care eu nu le-as pune pe o tableta din 2013, acestea sunt: 4 GB memorie interna, 521 MB RAM, camera de 3,2 MP, baterie de doar 3000 mAh(sunt telefoane care au mai mult) cran TFT LCD de 7 inch cu rezolutia de 800 x 480 pixeli(nu este nici macar IPS, ce sa mai vorbim de rezolutie?) si are Android 4.0.4 cand pe piata exista Android 4.2.2.
Sincer eu nu as cumpara acesta tableta pentru ca vine cu 3G, Bluetooth si functie de hotspot. Cred ca daca am sa pornesc GPS-ul pe acesta tableta nu va tine bateria mai mult de 2 ore (este maxim ce am spus eu).
Concluzia (punctul meu de vedere) este acesta tableta nu isi merita bani si nu merita sa fie cumparata, Allview dezamageste din nou.
“Tableta AX2 Frenzy este un model accesibil ce inglobeaza toate funcţiile necesare pentru conectare si comunicare. Utilizatorii device-ului vor avea parte de o experienta placuta, avand posibilitati multiple de a petrece timpul liber: sunt permanent la curent cu noutatile postate de catre prietenii lor in retelele de socializare, realizeaza apeluri video prin aplicatiile dedicate si se distreaza cu cele mai incitante jocuri de la Gameloft”, declara Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

2 comentarii:

  1. Despre Allview am citit numai lucruri bune in ultima vreme si din acest motiv am ales sa-mi cumpar aceasta marca; In general aceasta tableta se misca foarte bine, procesorul Dual Core isi face treaba cu brio,iar display-ul e de calitate; Performantele tabletei sunt reale, pana acum nu a cedat la solicitarile mele. in concluzie e un produs de calitate!

    RăspundețiȘtergere