sâmbătă, 23 martie 2013

Preview: Google Play Store 4.0

In ultimul timp posesorii de terminale Android au periodic update-uri la magaziul de aplicatii Google Play Store. Mai jos avem un preview al aplicatiei google Play Store 4.0. Ultima schimbare majora suferita de magazinul de aplicatii a avut loc undeva in iulie 2011, iar de atunci au fost doar update-uri minore ce au asigurat buna functionare si compatibilitate cu miile de deviceuri diferite cu Android.
In versiunea 4.0 observam ca totul a fost refacut, se pare ca interfata este destinata ecranelor mai mari sau cel putin asa se pare la prima impresie.

Totul este nou de la fonturi, imagini, teme si multe altele, magazinul de aplicatii este schimbat complet. Sunt pagini individuale pentru muzica, file sau aplicatii. din pacate nu stim exact cand va sosi acesta versiune, dar sper eu cat mai curand pentru ca deabia astept sa ma joc cu ea si sa vad ce poate. Se zvoneste ca acesta versiune s-ar putea lansa odata cu Android Key Lime Pie, dar inca nu este nimic sigur din pacate, oricum viitorul suna bine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu