luni, 4 martie 2013

Samsung a inceput sa ofere update-ul la Android 4.2.1 pentru Galaxy S III

Utilizatorii de Samsung Galaxy S III sunt mai norocosi pentru ca au fost primii care au primit update-ul la Android 4.2.1. Sunt sigur ca in cateva saptamani vom avea cu totii acces la noul update. Update-ul a fost lansat in urma cu cateva zile mai exact pe 19 februarie si de atunci nu a mai primit nici o tare acest update.
Sper sa nu fie o actualizare cu probleme cum s-a intamplat in cazul lui Galaxy S Advance. Daca vreti sa descarcati noul update o puteti face de aici, dar eu nu l-am testat si nici nu stiu cum se comporta, asa ca mai bine asteptati pana cand va fi disponibil oficial pentru tarisoara noastra.
Actualizare la Android 4.2.1 vine cu functii noi cum ar fi: posibilitatea de a adauga widget-uri in lockscreen, un control vocal imbunatatit si multe altele.
Samsung Mobile Romania a anuntat ca Samsung Galaxy S II va primi update la Android 4.1.2 in prima jumatate alunii martie, iar Samsung Galaxy S Advance in a doua jumatate a lunii martie.
Mai jos aveti o comparatie intre doua Samsung Galaxy S III, unul ruland Android 4.1.1 Jelly Bean (LTE - I9305N) iar celalalt ruland Android 4.2.1 Jelly Bean (3G - I9300).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu