miercuri, 24 iulie 2013

S-a lansat noua tableta Google Nexus 7 cu noul Android 4.3 Jelly Bean


In cadul evenimentului ce a avut loc in urma cu cateva ore, Google a lansat noul Nexus 7 care are un pret de numai 230 de dolari si data de lansare 30 iulie.
In acelasi eveniment s-a lansat si noua versiune de Android 4.3 Jelly Bean, care vine preinstalata pe noul Nexus. Noua versiune va fi disponibila la update pe toate dispozitivele Nexus lansate pana acum.
Tableta are un ecran de 7 inch ce suporta o rezolutie de 1920 x 1200 pixeli, procesor de la Qualcomm un Snapdragon S4 Pro, 2 GB memorie RAM, GPU Adreno 320. Noul Nexus 7 este cu 50 de grame mai usoara decat vechiul Nexus, este cu 1,8 mm mai subtire, iar marginile cu 2,8 mm mai mici. Acest lucru face ca tableta sa fie mai usor de tinut cu o singura mana.
Vine cu doua camere, pe fata avem o camera de 1.2 MP, iar pe spate avem o camera de 5 MP ce stie sa filmeze FullHD, dar fara blitz. Tableta mai dispune si de doua difuzoare stereo.
In zona frontala gasim si un led pentru notificari si un suport SlimPort la bordul tabletei, mai bine spus avem posibilitatea de a oferi iesire video HD prin portul microUSB.
La partea de conectivitate tableta nu sta deloc rau, avem Bluetooth 4.0, Wi-Fi a/b/g/n dual-band si NFC. Suporta incarcare wireless si va fi disponibila si o versiune 4G.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu