joi, 8 august 2013

LG a lansat cel mai tare smartphone al momentului, G2


LG a lansat astazi cel mai tare smartphone al momentului si anume G2. Acest super smartphone de la LG vine cu un ecran edge to edge Full HD de 5.2 inch, un IPS cu o grafica superioasa si culori foarte realiste. Design-ul este unul nou foarte reusit din punctul meu de vedere (Apple nu are ce sa comenteze ca le-ar copia designul) marginile laterale au doar 2.65 mm, iar butoanele de volum si cel de power sunt amplasate pe spate, da ati citit bine, nu avem butoane pe partile laterale ale telefonului.
Acest super smartphone vine echipat cu un "monstru" de porcesor de la Qualcomm,  un Snapdragon 800, tractat la 2.26 GHz este un quad-core. Memoria interna a lui LG G2 este de 32 GB, nu are slot microSD, dar are 2 GB memorie RAM. Vine cu doua camere, cea frontala este de 2.1 MP, iar cea de pe spate este de 13 MP si are stabilizare optica, daca nu ma insel este cea produsa de SONY.
Acest telefon ofera o redare audio Hi-Fi de 24bit/192 KHz, cu o calitate similara cu cea de studio, prin cele doua difuzoare stereo.
Handsetul masoara 8.9 mm in grosime, vine pe alb si pe negru, iar bateria este de 3000 mAh. In parte superioara gasim un port infrarosu ce ne ajuta sa folosim telfonul pe post de telecomanda. Stie toate standardele de conectivitate cum ar fi: Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS, 4G(LTE), 3G(HSDPA), USB 2.0, etc.
Acest LG G2 va fi lansat in curand de peste 130 de operatori, momentan nu se stie pretul.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu