duminică, 1 septembrie 2013

Samsung a lansat Galaxy Tab 3 Kids - o tableta pentru copii


Samsung lanseaza o tableta creata special pentru cei mici. Noul dispozitiv se numeste Samsung Galaxy Tab 3 Kids si integreaza specificatiile hardware de la Tableta Galaxy Tab 3. Cum era de asteptat tableta vine frumos colorata, este mai groasa pentru a oferii o rezistenta mai mare in mana celor mici.
Specificatiile hardware sunt urmatoarele:
* diaplay de 7 inch, rezolutie de 1024 x 600 pixeli;
* procesor dual-core de 1.2 GHz cu 1 GB memorie RAM;
* 8 GB memorie interna si slot pentru card microSD de pana la 32 GB;
* Android 4.1 Jelly Bean;
* Wi-Fi dual-band, Wi-Fi direct, bluetooth 3.0, microUSB, jack de 3,5 mm;
* camera frontala de 1.3 MP si pe spate de 3 MP;
* cantareste 302 grame, are o grosime de 9.9mm si baterie de 4000 mAh.
Pentru copiii pasionati de desen, tableta vine cu un C Pen, iar Kid's Store este locul unde sunt numai aplicatii de tip e-book pana la jocuri educationale create special pentru cei mici.
Tableta integreaza aplicatia Time Management ce permite setare orelor intre care tableta sa functioneze, deblocare device-ului se face printr-o parola.

Declaratie oficiala: Copiii utilizează tehnologia mai mult decât oricând, iar acest lucru nu reprezintă un secret,” a afirmat JK Shin, CEO și Șef al diviziei IT & Mobile Communication în cadrul Samsung Electronics.Am descoperit o oportunitate în a dezvolta un device pentru copii, care să poată fi utilizat într-un mod intuitiv și distractiv. Astfel, le putem oferi acestora un conținut bogat, interactiv și educațional care, cu siguranță, va fi pe placul părinților.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu