vineri, 22 noiembrie 2013

FunABC - aplicatia care ii ajuta pe cei mici sa invete alfabetul

Recent in Google Play a apărut aplicaţia ABC Fun de la Ejuk pentru copiii vorbitori de limbă română. Aplicaţia este concepută de a înlesni învăţarea literelor.Interfaţa aplicatiei este simplă. Aplicaţia se deschide cu prima literă a alfabetului – A. Pe ecran se afişează litera, cuvantul „Arici” şi însuşi animăluţul.
La atingerea literei, se va auzi cum ea se pronunţă. Dacă se atinge imaginea ariciului, se va auzi cum el adulmecă. După acest principiu toate literele alfabetului sunt prezentate. Literele pot fi listate în ordine: înainte şi înapoi, sau poate fi aleasă litera necesară din meniul din partea de sus a ecranului.
Aplicaţia este deosebită în felul său, deoarece toate animalele emit sunete reale. Aplicaţia utilizează audio-înregistrări reale din lumea animală. Acest lucru a fost creat cu scopul de a face cunoştinţă copiilor cu natura.

Aplicaţia ABC Fun a fost dezvoltată de compania britanică IT-Log Alliance LLP. Această companie este implicată în producerea de electronice: tablete, eReadere şi accesorii la ele. ProduseleIT-Log Alliance LLP sunt vîndute sub brandul Ejuk. 
Oficiul principal al companiei se află în Anglia, oraşul  Birmingham. Aproximativ un an în urmă, compania a deschis a reprezentanţă în Europa de Est. După familiarizarea cu piaţa locală,  tanără echipă de specialişti au descoperit  lipsa aplicaţiilor educative  în limba română. În aşa mod a apărut prima aplicaţie de la Ejuk, care ajută copiii să înveţe alfabetul român. Pe viitor, compania intenţionează  să creeeze noi aplicaţii educative,  inclusiv în limba română.

Mai jos aveti un ghid video, vizionare placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu