miercuri, 14 mai 2014

S-a lansat primul Prestigio cu Windows Phone 8.1


Prestigio a lansat primul smartphone al companiei cu sistemul de operare Windows Phone 8.1. Telefonul se numeste PAP5507 DUO si vine cu suport pentru doua cartele SIM. Prestigio este o companie destul de cunoscuta pe piata din Romania, pentru ca au gama variata de produse de la smartphone-uri si tablete pana la sisteme GPS si camere video auto. Comania este ruseasca si din cate am inteles eu aduc produse din China si la brad-uiesc, pentru a le putea oferii la preturi destul de bune si cei de la Allview, Evolio sau E-Boda procedeaza la fel.
Dar sa revenim la specificatiile telefonului, care nu sunt deloc rele. Noul Prestigio vine cu un ecran de 5 inch IPS cu o rezolutie de 1280 x 768 pixeli, procesor Snapdragon 400 (dual core la 1.2 GHz), 1 GB memorie RAM si 8 GB memorie interna cu posibilitatea de a adauga un card microSD pentru extindere.
Camera frontala cu care vine acest smartphne este de 2 MP, iar cea frontala este de 8 MP cu blit led. Bineinteles ca avem si GPS, micro USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth si 3G (HSDPA +).
Momentan nu avem detalii in ceea ce priveste capacitatea bateriei, dar cu siguranta va fi una peste 2200 de mAh.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu