sâmbătă, 25 octombrie 2014

SyncSmart - aplicatia care ne ajuta sa nu pierdem contactele


SyncSmart este o aplicatie dezvoltata de niste romani care ne ajuta sa trecem contactele de pe un iPhone pe un Android sau invers, in cativa pasi simpli. Cea mai mare problema apare atunci cand ne schimbam telefonul si incercam sa ne salvam contactele pe cartela SIM, dar din pacate nu reusim sa le salvam pe toate, pentru ca in SIM incap maxim 250 de contacte. Aplicatia SyncSmart ne promite ca agenda noastra de contacte va fi salvata in cloud si nimeni nu va avea acces la ea, bineinteles doar noi putem s-o accesam prin contul personal creat in acesta aplicatie.
Putem sa facem foarte usor trecerea contactelor si de la un Android la Android, tot prin acesta aplicatie.



Dupa ce descarcati aplicatia pe Android sau iOS (iPhone), trebuie sa va creati un cont cu o adresa de e-mail valida, dupa aceea ne logam in aplicatie. SyncSmart ne identifica toate contactele si noi apasam pe butonul "save to cloud".
Acum ne ducem pe telefonul unde dorim sa copiem contactele, descam aplicatia, ne logam cu acelasi cont creat mai sus si apasam pe butonul "import contacts", iar contactele din telefonul vechi se vor importa in telefonul nou.
Descarca aplicatia pentru Android de aici. (este gratuita)
Descarca aplicatia pentru iOS (iPhone) de aici. (costa 2 $)

Mai jos gasesti un tutorial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu