marți, 10 martie 2015

RCS&RDS mareste viteza pentru internetul mobil


Compania RCS&RDS sta cel mai bine cand vine vorba de viteza la internet prin cablu, dar nu putem sa spunem acelasi lucru cand ne referim la viteza internetului mobil. RCS&RDS (Digi Mobil) au anuntat intr-un comunicat de presa ca vor mari viteze de conectare pentru internetul mobil.
Reteaua Digi Mobil va beneficia de viteze de pana la 21.6 Mbps pentru download si 5.8 Mbps upload prin tehnologia 3G (HSDPA) , in Capitala si in alte 24 de orase din tara.
In prezent reteaua celor de la RCS&RDS sta foarte prost, vorbim de viteze ce ajung pana la 7.2 Mbps in download (banda de 900 MHz) si 14.4 Mbps (banda de 2100 MHz), iar viteza de upload variaza intre 384 Kbbps si 1.9 Mbps.
Cresterea de viteza se va simti in ambele benzi de frecventa (900 si 2100 MHz) pe care compania RCS&RDS le-a castigat prin licitatie.
Mai jos este comunicatul de presa:
"Creşterea vitezelor la internet în reţeaua Digi Mobil ce permite viteze de descărcare de până la 21,6 Mbps şi de 5,8 Mbps pentru încărcare, va fi disponibilă, în prima etapă, în oraşele Constanţa şi staţiunile de pe litoralul românesc, Iaşi, Galaţi, Brăila, Piteşti, Arad, Drobeta Turnu Severin, Bacău şi Vaslui. În a doua etapă, care se va încheia până la finalul lunii martie, noile viteze vor fi accesibile şi în Bucureşti, Ilfov, Braşov, Cluj, Timişoara, Craiova, Oradea, Sibiu, Târgu Mureş, Baia Mare, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Hunedoara, Ploieşti, Reşiţa, Slatina şi Târgu Jiu."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu